Svečano otvaranje direkcije – osma godišnjica kompanije “DULJEVIĆ”

Published by sfetic on

14. februara 2009. godine svečano je otvoren novi objekat direkcije Kompanije “DULJEVIĆ”. Sjedište direkcije je u ulici Vreoca br. 59, na Ilidži, u Sarajevu.

Članovi tima Kompanije su prešli u novi objekat i počeli sa radom u novim kancelarijama punim kapacitetom na osmu godišnjicu registracije Kompanije, 19. marta 2009. godine.

Objekat se prostire na površini od 600 m2. Sagrađen je uz upotrebu savremenih materijala, što obezbjeđuje idealne uslove za rad. Kancelarije su opremljene najsavremenijom opremom. Objekat ima visok stepen zaštite na svim nivoima.

[nggallery id=8]

14. februara, na otvaranju objekta direkcije, su članovi tima Kompanije imali čast ugostiti mnogobrojne prijatelje Kompanije i respektabilne zvanice iz poslovnog svijeta, kako sa prostora Bosne i Hercegovine, tako i iz Sandžaka.

Posebnu čast Kompaniji, svojim prisustvom, je priredila visoka delegacija Islamske zajednice u Srbiji, na čelu sa glavnim muftijom Muamer – ef. Zukorlićem.

Prisutnima se, na početku, obratio Enes Salkanović, pomoćnik direktora za operativno – tehničke poslove, koji je gostima poželio dobrodošlicu, istakao bitne elemente vezane za rad Kompanije.

Nakon kraćeg izlaganja, pozvao je direktora Kompanije “Duljević”, gospodina Haka Duljevića, koji se zahvalio prisutnima na odzivu, istakavši radost i čast koju su, članovima tima Kompanije, svojim prisustvom, priredili mnogobrojni gosti. Direktor Kompanije je istakao ključne elemente – poštenje, poštovanje rokova i kvalitetan rad bez kompromisa – od kojih nije odstupio nijedan član tima Kompanije, čime je Kompanija dobila lidersku poziciju i postala nezaobilazna u oblasti građevinarstva.

Nakon obraćanja direktora Kompanije prisutnima, glavni muftija Muamer – ef. Zukorlić, gospodin Nusret Duljević i gospodin Firduz Hamzagić, direktor Agencije za privredne registre u Bosni i Hercegovini su svečano otvorili objekat direkcije.

Po svečanom otvaranju prisutni su, uz pomoć objašnjenja i gostoprimljivost članova tima Kompanije, obišli objekat direkcije.

U objektu se prisutnima obratio glavni muftija Muamer – ef. Zukorlić, koji je istakao značaj uzdizanja elite u svakom pogledu, svrstavajući domaćina, gospodina Haka Duljevića, u sam vrh pomenute elite.

Ovaj izuzetno bitan, radostan i svečan događaj za sve članove tima Kompanije i zvanice završen je ručkom u hotelu “Bosna”, na Ilidži.

Categories: News