Uspješan angažman Kompanije “DULJEVIĆ” na njemačkom tržištu

Published by sfetic on

Jučer, 08. maja 2009. godine, u prostorijama poslovne jedinice “DULJEVIĆ” Bauunternehmung – ZNL Deutschland u Gütersloh-u, potpisana su dva višemilionska ugovora o izvođenju građevinskih radova na prostorima Njemačke.

Ovaj veliki poslovni iskorak Kompanije “DULJEVIĆ” na njemačkom tržištu je najbolji dokaz da su u poslovnom svijetu korektan i pošten partnerski odnos, brzina i kvalitet pruženih usluga najbolji recept za uspjeh.
[nggallery id=21]
Nakon stotinu i više uspješno realizovanih projekata u BiH, ovaj poslovni iskorak Kompanije “DULJEVIĆ” na njemačkom tržištu ni malo ne iznenađuje, čak i danas – u vrijeme svjetske ekonomske krize.

Potpisivanju Ugovora je, pored direktora poslovne jedinice“DULJEVIĆ” Bauunternehmung – ZNL Deutschland, Ediba Duljevića, prisustvovao i direktor matične Kompanije “DULJEVIĆ” d.o.o. Sarajevo, Hako Duljević.

Poslovna jedinica “DULJEVIĆ” Bauunternehmung – ZNL Deutschland, sa sjedištem u ulici Carl-Bertelsmann – str. 49, u Gütersloh-u, osnovana 01.12. 2008. godine, razvila se iz matične Kompanije “DULJEVIĆ” d.o.o. Sarajevo, kao rezultat potrebe postojanja jedne ovako organizovane kompanije na tim prostorima.

Categories: Novosti