Niz poslovnih iskoraka Kompanije „DULJEVIĆ“ na tržište Crne Gore

Published by sfetic on

Pored izgradnje objekta “Porto Montenegro” u Tivtu, kompanija „DULJEVIĆ“ je napravila poslovni iskorak na tržište Crne Gore angažmanom u glavnom gradu – Podgorici.

Članovi tima Kompanije „DULJEVIĆ“ su angažovani na izgradnji projekta Istočne zaobilaznice oko Podgorice, sekcija IV, podvožnjak „Zetatrans“ i projekta Istočne zaobilaznice oko Podgorice, sekcija IV, podvožnjak „Faza 1 i 2“.
Realizaciju ovih projekata, Kompanija „DULJEVIĆ“ ostvaruje u saradnji sa Kompanijom „STRABAG“.

Zajedno sa realizacijom projekta „Porto Montenegro“, podvožnjaci predstavljaju tek početak angažmana članova tima Kompanije „DULJEVIĆ“ na prostorima Crne Gore, koji će se, nesumnjivo, proširiti i nastaviti na crnogorskom tržištu.

[nggallery id=41]

Nakon brojnih uspješno izvedenih objekata širom Bosne i Hercegovine kao i Njemačke, ovaj poslovni iskorak ne iznenađuje ni danas u vrijeme globalne ekonomske krize.
Ovaj angažman Kompanije „DULJEVIĆ“ je najbolji dokaz da su kvalitet pruženih usluga, poštovanje rokova, korektan i pošten partnerski odnos najbolji recept za uspjeh, tj. vrijednosti koje se cijene u modernom poslovnom svijetu i koje otvaraju mogućnost poslovanja na svakom uređenom tržištu.

Kao rezultat potrebe postojanja jedne ovako organizovane Kompanije na crnogorskom tržištu, Kompanija je registrovala dio stranog društva u Crnoj Gori 27. jula 2009. godine.

Categories: Novosti