Izgradnja SkenderBrick-a povjerena kompaniji Duljević

Published by Meliha on

Pripremni i radovi na zaštiti građevinske jame za izgradnju modernog stambeno-poslovnog objekta “SkenderBrick”, na mjestu bivšeg hotela Gaj (Skenderija) u Sarajevu, već su započeti, a izgradnja ovog objekta povjerena je našoj kompaniji. Kroz narednih 45 dana će biti stvoreni uslovi za početak izvođenja konstruktivnih armirano betonskih radova, što će za našu kompaniju činiti još jedan izazov ali i priliku i čast da u najurbanijoj zoni Sarajeva, nakon 340 uspješno sagrađenih objekata, dopuni svoju bogatu referens listu, i još jednom ovjeri sve ono po čemu je već postala prepoznatljiva – korektan partnerski odnos, potpuna primjena standarda i propisa iz oblasti građevinarstva, dobra priprema i organizacija radova, kvalitetna kvalifikaciona struktura, kvalitetne usluge izvođenja i ugradnje najsavremenijih građevinskih materijala, brzina izvođenja radova, visok stepen učešća mehanizacije i opreme.

 

 

Ovaj stambeno-poslovni objekat, sadrži dvije podzemne etaže, prizemlje i šest spratova. Bruto površina objekta je 6.143 m2, a visina prelazi 24 metra.

 

Projektovanje ovog predivnog objekta, prema ideji sarajevskog arhitekte Amira Vuka, djelo je Studia ZEC d.o.o. Sarajevo.

Investitor radova je firma “Trust Invest” d.o.o. Sarajevo.

Naša misija je da ono što radimo, radimo najbolje! Tim naše Kompanije čini dugogodišnja ekipa koja zajedničkim snagama već dugi niz godina pravi izvrsne rezultate.

Uvjereni smo da je od izuzetnog značaja prisustvo jedne visoko organizirane građevinske Kompanije, koja ima jasno definirane ciljeve, koja ostvaruje izuzetan kvalitet bez kompromisa i, time podstiče razvoj građevinske djelatnosti te podiže sistem vrijednosti.

 

 

Categories: Novosti