18 godina uspješnog poslovanja

Published by Meliha on

Na današnji dan, prije 18 godina, osnovana je građevinska kompanija DULJEVIĆ. Kroz tih 18 godina uloženo je puno truda, rada, znanja i energije – što je rezultiralo brojnim uspjesima, osvježenjem građevinskog sektora na našim prostorima, popravljanjem brojnih normi u našoj branši i sa 312 sagrađenih objekata u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Njemačkoj. Danas nakon 18 godina, Duljević je postao sinonim za pošten rad, brzo i kvalitetno izvođenje, pouzdanost, i korektan partnerski odnos.

Svi oni koji su našoj kompaniji u proteklom periodu povjerili izvođenje radova, bez obzira na obim i finansijsku vrijednost, su doprinjeli podizanju ove kompanije, zato im svima još jednom hvala!

Zahvaljujemo i onima koji su ranije bili uposlenici ove kompanije, i svojim radom, korektnošću i profesionalnošću doprinjeli da naša kompanija bude ovo što danas  jeste – jedna od najuspješnijih građevinskih kompanija u regionu.

Zahvalu iskazujemo i našim brojnim saradnicima, kooperantima, dobavljačima, projektantskim kućama, poslovnim bankama, i svima koji su na bilo koji način pokazali da su prijatelji naše kompanije.

Našim uposlenicima želimo sretnu i uspješnu realizaciju već ugovorenih i svih narednih projekata.

Uprava kompanije DULJEVIĆ

Direktor, Amel Ljajić

 

Categories: Novosti