19 godina postojanja kompanije “Duljević”

Published by Meliha on

Danas se navršava 19. godina od kada je osnovana kompanija „Duljević“ d.o.o. Sarajevo.

Uvjereni da je BiH građevinskom sektoru potrebna, po našem modelu organizirana, građevinska Kompanija, koja ima jasno definiran cilj, koja ostvaruje izuzetan kvalitet bez kompromisa i, time podstiče razvoj građevinske djelatnosti i podiže sistem vrijednosti, prije 19. godina smo domaćem tržištu ponudili svoje usluge.

Kroz proteklih 19. godina, uspjeli smo sagraditi 321. objekat i tako uzeli značajnu ulogu na polju obnove ratom porušenog grada Sarajeva i šire.

Svojom poslovnom politikom smo osvježili i ojačali kompletan BiH građevinski sektor. Podstakli smo konkurenciju na ozbiljniji pristup poslu, nužnost sprovođenja modernizacije i usvajanja novih tehnologija izvođenja.

Aktivno ukazujemo na nužnost provođenja punih mjera zaštite na radu, poštivanja prava i dostojanstva uposlenika.

Težimo usavršavanju i većoj produktivnosti mladih diplomiranih inženjera, inženjera, tehničara i zanatlija, koji su dio tima naše Kompanije.Tim naše Kompanije čini ekipa koja zajedničkim snagama već dugi niz godina pravi izvrsne rezultate.

Svojim poštenim radom, poštivanjem rokova i vrhunskim kvalitetom izvođenja građevinskih radova i projektovanja, naša kompanija je uspjela da se plasira u sam vrh građevinske djelatnosti u BiH i regionu. Naša misija će i dalje biti da ono što radimo, radimo najbolje!

Svojim uposlenicima (sadašnjim i bivšim) zahvaljujemo na uloženom trudu i rezultatima koje je ostvarila naša kompanija. Zahvalni smo i svim investitorima koji su imali povjerenje u nas, našim dobavljačima, kooperantima, podizvođačima, projektantima, poslovnim bankama, brojnim saradnicima i prijateljima koji su na bilo koji način pomogli razvoj naše kompanije.

Categories: Novosti