Vreoca 59
71210 Ilidža, Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Radnim danima
08:00 - 16:00
+ 387 (0) 33 761 515
info@duljevic.com

“Duljević”-Apartmani za odmor “Srebrena lisica” Bjelašnica

Nakon postavljanja kamena temeljca, Centar Srebrena lisica uskoro dobiva apartmanski objekat br. 4 u svom punom sjaju. U predivnom planinskom ambijentu na nadmorskoj visini od 1.300 m njegov položaj sam govori o kojoj ljepoti pogleda se radi.

Cijeli objekat je savremeno arhitektonski projektovan tako da se prilagođava planinskim uslovima, ne remeteći harmoniju okoline, a istovremeno nudeći moderan sadržaj.

U blizini objeka nalaze se brojni rekreativni sadržaji za odrasle i djecu, kao i Olimpijska obilježja po kojima je Bjelašnica poznata, a to je čini primamljivom za sve ljubitelje prirode. Udaljenost od centra Sarajeva je samo 30km , tako da je posjećenost odlična u toku cijele godine.

Za početak Vam predstavljamo apartmane S1, S2, S3 i S4 koji se nalaze u prizemlju.

-Apartman S1 zauzima sjevernu stranu unutar objekta, a dnevni boravak ovog apartmana je okrenut prema istoku. Ukupna površina apartmana je cca. 38,5 m2, od čega sam dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom zauzima oko 24 m2. Ostatak površine je raspoređen na hodnik, sasvim komotnu banju i spavaću sobu u kojoj može stati i bračni krevet.

Apartman S1

 

-Apartman S1 zauzima sjevernu stranu unutar objekta, a dnevni boravak ovog apartmana je okrenut prema istoku.

Ukupna površina apartmana je cca. 38,5 m2, od čega sam dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom zauzima oko 24 m2. Ostatak površine je raspoređen na hodnik, sasvim komotnu banju i spavaću sobu u kojoj može stati i bračni krevet.

 

 

Apartman S2

Apartman S2

 

-Apartman S2 zauzima sjeverozapadnu stranu unutar objekta, a dnevni boravak ovog apartmana je okrenut prema zapadu.

Ukupna površina apartmana je cca. 48,5 m2, od čega sam dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom zauzima oko 30 m2. Ostatak površine je raspoređen na hodnik, sasvim komotnu banju i spavaću sobu u kojoj može stati i bračni krevet.

 

 

 

Apartman S3

Apartman S3

 

–Apartman S3 zauzima jugozapadnu stranu unutar objekta, a dnevni boravak ovog apartmana je okrenut prema zapadu.

Ukupna površina apartmana je cca. 32,0 m2, od čega sam dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom zauzima 28,5 m2. Ostatak površine je raspoređen na hodnik, sasvim komotnu banju i spavaću sobu u kojoj može stati i bračni krevet.

 

 

 

Apartman S4

Apartman S4

 

-Apartman S4  zauzima jugoistočnu stranu unutar objekta, a dnevni boravak ovog apartmana je okrenut prema istoku.

Ukupna površina apartmana je cca. 38,0 m2, od čega sam dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom zauzima 20,0 m2. Ostatak površine je raspoređen na hodnik, sasvim komotnu banju i spavaću sobu u kojoj može stati i bračni krevet.

 

 

Svi apartmani su opremljeni  kaminskim dimnjakom. Ulazna vrata apartmana su protuprovalna i vatrootporna. Vanjski zidovi su obloženi termičkom izolacijom debljine 20 cm, a finalna fasadna obloga od MAX Compact ploča se kači na aluminjsku podkonstrukciju.

Vanjski prozori su spravljeni od aluminijskih profila, uključujući vrhunske okove i troslojna stakla. Objekat je snabdjeven komotnim stubištem i modernim i funkcionalnim liftom marke Schindler.

Konstruktivnu fazu i ostale građevinske radove izvodi kompanija “Duljević”, a naši pouzdani saradnici u realizaciji ovog projekta su respektabilne firme: Deling, Hano, TBG, Simetral, Limometal, Schindler, E-plast, Ervena, Fatex, Veling i brojne druge dokazane domaće kompanije.

Oni koji su ovdje već kupili apartman, s užitkom planiraju raspored namještaja.

A Vas koji to još niste učinili, očekuje još nekoliko slobodnih apartmana – budite i Vi dio ovog projekta!

Kontaktirajte nas – odaberite sebi najbolji apartman na Bjelašnici!

You may also like
„Duljević“ – Izgradnja stambenog objekta – Zukančić
Zahvalnica
„Duljević“ – Još jedno priznanje
„Duljević“ – Tradicionalni iftar
„Duljević“ – Edukacija studenata u saradnji sa Građevinskim fakultetom u Sarajevu